Verzenden & retourneren

bestellingen voor 16:30uur betaald met iDEAL worden nog dezelfde (werk)dag verzonden. 

Knalfuif verzendt met PostNL. (deze levert ook op zaterdag)

Order/verzendkosten
binnen NL: € 3,50 (gratis vanaf een bestelbedrag van €35,-)
Belgie/Duitsland: € 7,50 (gratis vanaf een bestelbedrag van €60,-)

Het verzenden van uw bestelling wordt uitbesteed aan PostNL, om die reden hebben wij dan ook geen zicht op het tijdstip van de bezorging.(PostNL levert ook op zaterdag)  


Heeft u uw bestelling morgenmiddag al nodig? Tegen een kleine toelage kunt u er wel voor kiezen om uw pakket vanaf morgenochtend 08.30 uur af te halen bij een postkantoor bij u in de buurt.  (kiest u dan na het invullen van uw adres voor de optie "kies zelf het bezorgmoment" en dan de bovenste optie) 



Indien u overdag niet thuis bent, of wanneer u geen zin/tijd heeft om de hele dag thuis te blijven om op uw bestelling te wachten, raden wij u aan om gebruik te maken van de optie "pakje gemak"! Uw bestelling wordt dat naar een door u geselecteerd afhaalpunt gestuurd, en u ontvangt een berichtje wanneer uw bestelling klaar ligt om afgehaald te worden!


Daar orderkosten niet alleen uit verzendkosten bestaan, zijn wij genoodzaakt een minimum orderbedrag te hanteren van € 10,00.

----
Retourneren:
Artikelen die via ons worden verzonden hebben een wettelijke zichttermijn van 14 dagen.
U heeft na ontvangst van uw bestelling, 14 dagen de tijd om aan te geven het retour te willen sturen. U hoeft hierbij geen reden op te geven. Nadat u dit kenbaar heeft gemaakt, dient u de artikelen binnen 14 dagen retour te sturen. Indien u uw gehele bestelling retour stuurt, zult u u gehele betaling (incl. verzendkosten) binnen 14 dagen retour ontvangen.

de verzendkosten van het retoursturen komen voor uw eigen rekening.
Als u een pakketzegel bij het postkantoor koopt, kost dit € 6,95
Maar als u ons (per mail) laat weten een pakket te willen retourneren, dan sturen wij u een link waar u een retour-etiket kunt downloaden , dan kost het slechts € 4,95 (printer benodigd)

Uw bestelling dient juist gefrankeerd in ongeschonden staat, voorzien van afzender gegevens bij ons retour te komen. Wij storten het bedrag direct retour op uw rekening.

Retouradres:
Feestwinkel Vleuten
Heidestein 30
3452LL Vleuten


*Ahalen (kosteloos)- Alleen op afspraak en bij voorkeur in de doordeweekse avonduren tussen 18.30 en 21.00 uur!  (u kunt voor afhalen kiezen in stap 2 van het bestelproces)