Let op! Momenteel hebben wij vakantie! Bestellingen kunnen wel worden geplaatst, maar zullen pas op 23 augustus worden verzonden! (en dan op 24 augustus worden bezorgd)

Verzenden & retourneren

bestellingen voor 16:30uur betaald met iDEAL worden nog dezelfde (werk)dag verzonden. Let op! Momenteel hebben wij vakantie! Bestellingen kunnen wel worden geplaatst, maar zullen pas op 23 augustus worden verzonden! (en dan op 24 augustus worden bezorgd)

Knalfuif verzendt met PostNL. (deze levert ook op zaterdag)

Order/verzendkosten
binnen NL: € 3,50 (gratis vanaf een bestelbedrag van €30,-)
Belgie/Duitsland: € 7,50 (gratis vanaf een bestelbedrag van €60,-)

Het verzenden van uw bestelling wordt uitbesteed aan PostNL, om die reden hebben wij dan ook geen zicht op het tijdstip van de bezorging.(PostNL levert ook op zaterdag)  

Heeft u uw bestelling morgenmiddag al nodig? Tegen een kleine toelage kunt u er wel voor kiezen om uw pakket vanaf morgenochtend 08.30 uur af te halen bij een postkantoor bij u in de buurt.  (kiest u dan na het invullen van uw adres voor de optie "kies zelf het bezorgmoment" en dan de bovenste optie) Indien u overdag niet thuis bent, of wanneer u geen zin/tijd heeft om de hele dag thuis te blijven om op uw bestelling te wachten, raden wij u aan om gebruik te maken van de optie "pakje gemak"! Uw bestelling wordt dat naar een door u geselecteerd afhaalpunt gestuurd, en u ontvangt een berichtje wanneer uw bestelling klaar ligt om afgehaald te worden!


Daar orderkosten niet alleen uit verzendkosten bestaan, zijn wij genoodzaakt een minimum orderbedrag te hanteren van € 10,00.

----
Retourneren:
Artikelen die via ons worden verzonden hebben een wettelijke zichttermijn van 14 dagen.
U heeft na ontvangst van uw bestelling, 14 dagen de tijd om aan te geven het retour te willen sturen. U hoeft hierbij geen reden op te geven. Nadat u dit kenbaar heeft gemaakt, dient u de artikelen binnen 14 dagen retour te sturen. Indien u uw gehele bestelling retour stuurt, zult u u gehele betaling (incl. verzendkosten) binnen 14 dagen retour ontvangen.

de verzendkosten van het retoursturen komen voor uw eigen rekening.
Als u een pakketzegel bij het postkantoor koopt, kost dit € 6,95
Maar als u ons (per mail) laat weten een pakket te willen retourneren, dan sturen wij u een link waar u een retour-etiket kunt downloaden , dan kost het slechts € 4,95 (printer benodigd)

Uw bestelling dient juist gefrankeerd in ongeschonden staat, voorzien van afzender gegevens bij ons retour te komen. Wij storten het bedrag direct retour op uw rekening.

Retouradres:
Feestwinkel Vleuten
Heidestein 30
3452LL Vleuten


Indien u bij uw bestelling een staffelkorting heeft gekregen, en u na retourneren niet meer aan het bedrag komt waarbij staffelkorting wordt gegeven, zal dit worden verrekend met het te retourbetalen bedrag.

*Ahalen (kosteloos)- Alleen op afspraak en bij voorkeur in de doordeweekse avonduren tussen 18.30 en 21.00 uur!  (u kunt voor afhalen kiezen in stap 2 van het bestelproces)