Feestwinkel Vleuten; routebeschrijving
Knalfuif is onderdeel van Feestwinkel Vleuten! 


Let op! Wij zijn geen reguliere winkel! U kunt bij ons wel afhalen, maar alleen op afspraak en bij voorkeur in de doordeweekse avonduren tussen 18.30 en 21.00 uur! Komt het niet uit om s'avonds te komen, belt u dan gewoon even van te voren om te vragen of wij op dat moment aanwezig zijn!


Vanaf A2 of de Zuilense Ring:


Afslag Vleuten, richting Vleuterweide
Zodra Vleuterweide wordt aangegeven gaat u rechtsaf de Huis te Vleutenbaan op.
U rijdt deze verhoogde weg uit tot aan de stoplichten. Bij deze stoplichten gaat u linksaf de utrechtse Heuvelrug op. U rijdt nu parallel aan de busbaan, tot dat u aan uw linkerzijde de sparrendaal ziet. Ga hier linksaf, en daarna gaat u de eerste rechtsaf de Heidestein op.

Vanaf A12:

Afslag 15.
Volg deze weg richting Vleuten. u komt vanzelf bij een rotonde terecht waar u een bord "Vleuterweide"tegen komt. Ga richting Vleuterweide. U volgt hier gewoon de weg tot u aan de landschapsbaan terecht komt. U gaat hier rechtsaf. Bij het kruispunt gaat u rechtdoor tot aan de rotonde. Bij de rotonde gaat u linksaf (3e afslag), en u komt op de Europaweg uit. Aan u linkerzijde ziet u een mogelijkheid om de woonwijk in te rijden, maar u rijdt hier door tot aan de 2e mogelijkheid. U komt uit op de Sparrendaal. Deze rijd u uit tot na de 2e speelplaats, na de 2e speelplaats slaat u linksaf, u bent gearriveerd op de Heidestein.